Barbecue Pot

Barbecue Pot

Barbecue Pot

De barbecue pot is ontstaan uit de Guvec, een Turkse traditionele bereidingswijze. Een aardewerken schaal wordt gevuld met vlees en groentes en afgedicht met deeg en in de kolen van het vuur gegaard.
Mijn interesse werd gewekt door het functioneel gebruik maken van ingrediënten en het koken met open vuur.
Deze bereidingswijze heb ik vertaald in de Barbecue pot. Een pot die gevuld met ingrediënten afgedicht met een smaak makend ingrediënt op de barbecue geplaatst kan worden, daarnaast kan hij in de oven en zelf op een vlam verdeler op het gasfornuis.
Door het afdichten met bijvoorbeeld een halve citroen ontstaat een stoom cabine, door de stoom vermengd de smaak van de citroen in het gerecht.
De barbecue pot komt met twee recepten en via het blog bbq pot kunt u als gebruiker recepten toevoegen, maar natuurlijk ook gebruiken!
Materiaal: keramiek
Afmeting 23*28 cm
fotografie Anton Snijder

Originated from the Guvec, a Turkish traditional method of preparation. An earthenware dish filled with meat and vegetables and sealed with dough and in the coals of the fire cooked. His interest was aroused by the functional use of ingredients and cooking with fire. This method of preparation, I have translated into the barbecue pot.
A pot filled with ingredients sealed with a flavor ingredient in making the barbecue can be placed, in addition, he was in the oven and himself a flame divider on the stove.
By sealing with half a lemon example creates a steam cabin, steam mixed with the taste of the lemon in the dish. The barbecue pot with two recipes and using the blog bbq pot recipes add you as a user, but also use it!
Material: keramiek
Size 23*28 cm
fotografie Anton Snijder

Both comments and trackbacks are currently closed.

Comments are closed.